VELJENI LEIJONAMIELI

Fantasiaseikkailu ajalta ennen fantasiaseikkailuja. Huikea tarina pelon voittamisesta ja taistelusta hyvän puolella. Ensi-ilta Mikkelin Teatterissa 16.2.

Kuva Pihla Liukkonen

Kuva Pihla Liukkonen

Lisäinfoa täältä: Mikkelin Teatteri


TÄHKÄPÄÄ - RAPUNZEL

HURRAA! -festivaalilla maaliskuussa

https://hurraa.org/

Irina Pulkka, Gogo Idman, Johanna af Shultén

Irina Pulkka, Gogo Idman, Johanna af Shultén

Kiertävä kaksikielinen interaktiivinen esitys 10-16 -vuotiaille.

Esitys sai alkunsa hämmennyksestä klassikkosadun äärellä; miksi sadun päähenkilöllä ei tunnu olevan omaa tahtoa? Voisiko Tähkäpää toimia toisin? Esitys käsittelee sadun kautta itsemäärämisoikeutta ja rajojen vetämistä.

Lisätietoja tästä klikkaamalla. 

STAND UP

Seuraavat omat keikat:

Ruuhka 20.1,

Bar B-side 25.4

Shamrock 26.4

 

PALLO VAI PALIKKA

Sanaton teos hallinnan tarpeen törmäämisestä sattumaan Hurjaruuthin lavalla 24.4 klo.10 ja 18, 7.5 klo.10 ja 8-9.5. klo.10 ja 18.

Esitys sekoittaa iloisesti abstraktin taiteen historiaa, sanatonta teatteria ja katutanssia. Se kysyy, voisiko aikuinenkin antautua lapsen tavoin tarkkailemaan maailmaa (ja taidetta) avoimena, ilman hallinan tarvetta.

Abstraktin taiteen pioneerit suhtautuivat työhönsä hyvin vakavasti. Teesit, joille heidän taiteensa pohjautui olivat ehdottomia ja sulkivat ulos sattuman ja virheen. Pallo vai palikka -esityksessä purkan näköinen pinkki olio, kutsutaan häntä nyt vaikkapa sattumaksi, kaaokseksi tai ihan vaan elämäksi, puuttuu taiteilijoiden työhön, eikä kaikki olekaan ihan niin vakavamielistä.