RAKKAUDETTOMUUS

Romaani on ilmestynyt ja on nyt kaupoissa.

Näyttökuva 2019-5-26 kello 19.09.47.png

STAND UP KEIKAT

12.9 Olutravintola Solmu

31.10 The Old Bank, Turku

1.11 Pub Peräkammari

4.11 Jano

8.11 Shamrock

12.11 Kaisla

19.12 Kekkosklubi, Ruuhka

Lilja räpiköi elämässä mielessään yksi ainoa asia: on pysyttävä pinnalla ja siksi tehtävä aina töitä. Myös Liljan pikkusisko Orvokki takoo hampaat irvessä montaa rautaa, jotta voisi saavuttaa ihailua.

Sellaista on elämä nyt. Sisäinen autius täytetään hetkeksi työllä, terapialla ja materialla, mutta pian tyhjennytään taas kuin rikkinäinen rantapallo. Yhtä tyhjiin käy maapallon kantokyky, kun ihmiskunta paikkaa rakkaudettomuuttaan telluksen rippeillä ja ripustautuu väärään toivoon. Kohta uppoaa koko pallo, sanoo muutoksen saarnamies Mihkel, mutta suuri yleisö näkee vain hänen maskuliinisuutensa.

Rakkaudettomuus kertoo surkuhupaisasti, miten elämä ilman rakkautta saa toimimaan kuin huomista ei olisi ja silti toivomaan, että huominen on. Se on romaani yksin puurtamisesta, sisaruudesta ja ikuisesta halusta kokea täyttymys.

TÄSTÄ KLIKKAAMALLA SILTALAN NETTIKAUPPAAN

PALLO VAI PALIKKA

Tanssiteatteri Hurjaruuthin lavalla ensi-iltansa toukokuussa saanut Pallo vai palikka? tekee kiertueen ensi keväänä. Huhtikuulle on vielä muutamia vapaita päiviä, tilaa nyt!

Pallo vai palikka? on sanaton esitys, joka yhdistää akrobatiaa, katutanssia ja fyysistä komediaa. Se sopii kaikille kolmesta vuodesta ylöspäin. Esityksen innoittajana ovat abstraktin taiteen pioneerien taide sekä taidefilosofiset pohdinnat, joita ilman länsimaista taidetta ei olisi sellaisena kuin sen tunnemme, mutta jotka toisaalta näyttäytyvät myös absurdeina ja koomisina. Lavalla nähdään katutanssin monivuotinen SM-voittaja Simeoni Juoperi ja hulisti-akrobaatti Jacintha Damström. 

Muu työryhmä: ohjaus ja dramaturgia Hanna Ryti, valo- ja videosuunnittelu Ina Niemelä, lavastus Silja Kauppinen, äänisuunnittelu Ville Leppilahti

Lue kritiikki täältä