RAKKAUDETTOMUUS

ILMESTYY ELO- JA SYYSKUUN TAITTEESSA

Näyttökuva 2019-5-26 kello 19.09.47.png

Lilja räpiköi elämässä mielessään yksi ainoa asia: on pysyttävä pinnalla ja siksi tehtävä aina töitä. Myös Liljan pikkusisko Orvokki takoo hampaat irvessä montaa rautaa, jotta voisi saavuttaa ihailua.

Sellaista on elämä nyt. Sisäinen autius täytetään hetkeksi työllä, terapialla ja materialla, mutta pian tyhjennytään taas kuin rikkinäinen rantapallo. Yhtä tyhjiin käy maapallon kantokyky, kun ihmiskunta paikkaa rakkaudettomuuttaan telluksen rippeillä ja ripustautuu väärään toivoon. Kohta uppoaa koko pallo, sanoo muutoksen saarnamies Mihkel, mutta suuri yleisö näkee vain hänen maskuliinisuutensa.

Rakkaudettomuus kertoo surkuhupaisasti, miten elämä ilman rakkautta saa toimimaan kuin huomista ei olisi ja silti toivomaan, että huominen on. Se on romaani yksin puurtamisesta, sisaruudesta ja ikuisesta halusta kokea täyttymys.

TÄSTÄ KLIKKAAMALLA SILTALAN KATALOGIIN


PALLO VAI PALIKKA

Sanaton teos hallinnan tarpeen törmäämisestä sattumaan.

Esityksen ensi-ilta oli 24.4 Tanssiteatteri Hurjaruuthissa ja nyt se etsii kiertuepaikkoja keväälle 2020!

Esitys sekoittaa iloisesti abstraktin taiteen historiaa, slapstick-huumoria ja katutanssia.

Abstraktin taiteen pioneerien teesit olivat ehdottomia ja sulkivat ulos sattuman ja virheen. Pallo vai palikka -esityksessä pinkki olio, kutsutaan häntä nyt sitten sattumaksi, kaaokseksi tai ihan vaan elämäksi, puuttuu taiteilijoiden työhön ja näyttää riemukkaasti, että kaikkea ei voi millään hallita.

LISÄTIETOJA TÄSTÄ KLIKKAAMALLA


STAND UP KEIKAT

7.8 On the Rocks Kallio

12.9 Olutravintola Solmu

12.11 Kaisla