RAKKAUDETTOMUUS

ELOKUUSSA ILMESTYY ROMAANI RAKKAUDETTOMUUUS (Siltala)

Näyttökuva 2019-5-26 kello 19.09.47.png

Sisarukset Lilja, Ruusu ja Orvokki tavoittelevat tahoillaan kuumeisesti menestystä. Onnistumisen alttarille uhrataan perustarpeet, jotka voi korvata ostamalla jotakin kivaa. Täyttymyksen tunteita metsästäessä etenkin Lilja ja Orvokki eksyvät kuluttaviin ajatuskulkuihin, jotka syövät elämästä lämmön.

Kun sisarusparven äiti sairastuu vakavasti, jatkuva räpiköinti omien epävarmuuksien ja pelkojen verkossa vain pahenee. Maailmanlopun uhka ja pelastumisen ekologinen teema kietoutuvat sisarusten henkilökohtaisiin kriiseihin. Pelatus henkilöityy karismaattiseen julkisuudenhenkilöön Mihkeliin, johon sekä Lilja että Orvokki ihastuvat.

Samaan aikaan toisaalla maailma hapertuu reunoiltaan kuin vanha täkki. Lähenevä katastrofi ei näy sisarusten arjessa, joten on helppoa jatkaa kuten aina ennenkin. Orvokki kyllä kipuilee ja kieriskelee syyllisyydessä, mutta ei kykene muutokseen. Jotta voisi muuttaa maailmaa, pitäisi ensin etsiytyä muiden luo. Se on suuri vaatimus sellaiselle, joka on oppinut, että yksin pärjääminen on sama kuin menestys.

TÄSTÄ KLIKKAAMALLA SILTALAN KATALOGIIN


PALLO VAI PALIKKA

Sanaton teos hallinnan tarpeen törmäämisestä sattumaan.

Esityksen ensi-ilta oli 24.4 Tanssiteatteri Hurjaruuthissa ja nyt se etsii kiertuepaikkoja keväälle 2020!

Esitys sekoittaa iloisesti abstraktin taiteen historiaa, slapstick-huumoria ja katutanssia.

Abstraktin taiteen pioneerien teesit olivat ehdottomia ja sulkivat ulos sattuman ja virheen. Pallo vai palikka -esityksessä pinkki olio, kutsutaan häntä nyt sitten sattumaksi, kaaokseksi tai ihan vaan elämäksi, puuttuu taiteilijoiden työhön ja näyttää riemukkaasti, että kaikkea ei voi millään hallita.

LISÄTIETOJA TÄSTÄ KLIKKAAMALLA


STAND UP KEIKAT

17.6 Olutravintola Jano

7.8 On the Rocks Kallio

12.9 Olutravintola Solmu